Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
Tridac
10.02.2016 13:40 - Re: Akumulátor
99
tomikm napsal(a):
pokud se pletu, tak mně oprav, ale podle mně, a budeš mít jakkoliv velký bazén - 3x3m nebo15x15m je úplně jedno - a odebereš z něho 10 kýblů vody, tak do něho zase 10 kýblů musíš dodat, abys ho doplnil do plna. Takže, když z 44Ah akumulátoru odebereš 5A, musíš dodat 5A, abys ho doplnil do plna a když z 75Ah akumulátoru odebereš 5A, musíš dodat 5A, abys ho doplnil do plna což je stejné.

To ne, myšleno to bylo jinak, takže stojím s kýblem a mám naplnit bazen. Ne že budu brát vodu z něj. šlo o to, že budu dávat stále a jen ten kýbl a nemám jak přidat nebo ubrat, je prostě jen kýbl a budu házet vodu třeba z hadice do bazenu malého nebo velkého. Takže při stejné práci, při stejné rychlosti i množství v kýblu je pro představu naplnění malého i velkéhé velmi rozdílné. Tak to bylo myšleno.

Ale snad jen dolním k tomu co jsi napsal ty, mᚠsamozřejmě pravdu, když odeberu 5A z obou musím doplnit 5A z obou, ale jde o to, že z velkého 5A mi vůbec nevadí odebrat, z malého to může být problém pro dalčí použití, protože už má tak málo, že je nepoužitelný. To je víceméně extrém, ale tak to funguje a to je riziko toho malého. Když to v zimě nechce chytnout tak se párkrát točí a točí, velký aku dodá hodně proudu astále je funkční ten malý otočí parkrát a už nemá proud k točení.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator