Delict
|
24.01.2016 11:06 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
crussader napsal(a): ja som dnes na dialnici za Zvolenom smer NR zapinal sport mod, tie naklony v zakrutach ma nicili. som sa bal  Po pritvrdeni podvozku to uz islo skvele 
Toto je problem vacsiny ..ja som mal prve auto BX a to húpalo nádherne.. auto malo z 0-100 za 7,5 sekundy takze..dost vela ma naučilo
ja mam zase problem v tvrdom aute ís rýchlo, lebo mám pocit ze tie kolesá strácajú kontakt s vozovkou na kazdom hrbole/ seku na dialnici.. auto poskočí a uletuje.. s C5 som skusal 220 zatial a v pohode, s C6 este len 213..nemal som dobre pneu
Ten náklon je odtial potial limitovany fyzikalnymi vlastnostami hydropneumatiky, pôsobí ako postupne upínané listové pruiny, proste čím viac narastie tlak na strane auta, tým vačí odpor pôsobí na tej strane protisilou, je to aktívny podvozok..a po troche cviku ti dá včas vedie kedy sa stráca adhézia, len to si musí otestova v niích rýchlostiach a pomaly pridáva. Ja som celý happy ked mozem zobrat C5 alebo C6 cez donovaly na plný plyn A nejazdím ako trtkovia poza čiary s ich super portovými podvozkami.. viem ze C5 udrzim krasne pri čiare aj v rychlej jazde.
Ja som pred časom hladal malé auto, a teda C3 tam rozhodne nepatrila. Prevane z desingových dôvodov a lacných technických rieení. Vo výbere bola C2, P206, Twingo, Clio, Daihatsu Sirion a Sirion 4x4. |
| |
| |