Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
HELLMUT
17.01.2016 17:19 - Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
U??vate?
Mikra ,když tedy nemᚠrád chválu,tak dobře.Od teď budu Jen hanit (ale vzhledem k tomu že tě stejně obdivuji, tak to budu myslet opačně)
Ta hudba je strašná, a ten člověk co třiská do toho krámu je taky šílenej. Nenávidím lidi co to takhle flákají a je na nich vidět jak je to nebaví.

Zdendo a spol. Heloween a jemu podobní mě nikdy nebavil.Mě vždy vadil ten jekot místo zpěvu.Ale mám pocit že ta Gama Ray zpívali normálně.V 90" jsem to chvíli poslouchal.Ale možná se pletu.Vím že mi to dal soused a že mi to přišlo fajn. Jenže to už jsem jel v E.B.M.
Ještě na učňáku jsem se nemohl zařadit.Když jsem slyšel Metall tak první tóny super,byl jsem nadšen ,husina po těle,jenže pak se ozvali ty kastráti a hned nadšení vystřídalo zhnusení.
Pak ještě byli pro změnu ty zvraceči co blili do mikrofonu.To mě taky vadilo.Mě se líbila Metallica,ty zpívají lidsky. Depešáci mě taky nebavili .Byli zase moc uhuhlaný a utahaný.
Na základce jsem poslouchal Sandru,Pet Shop Boys,a podobné "umění" ale i Olympic a chodil na jejich koncerty.To bylo období desky se skladbami Když ti svítí zelená, Jako tele na vrata atd.Dcela nářez.Ale normální zpěv.
No po revoluci jsem začal chodit s děvčetem co poslouchala Bon Jovi ,U2 atd.
Otevřeli půjčovnu Cd v O.D. Kotva. Začal jsem tam chodit a půjčovat podobné věci:Marilion,Simple Minds,The Mission,Whitesnake...
Pak jsem objevil Radio 1 a The Cure Sisters of Mercy a pak jsem dostal tu kazetu s Front242 Od té doby jsem divnej.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator