Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prokluzování spojky
Zbyňa
10.01.2016 15:13 - Re: Prokluzování spojky
99
Taky bych měl dotaz k tomuto: Na spojce mám najeto cca 50tis. měnilo se samozřejmě všechno sakum prdum. Dlouho jsem jezdil s prasklým víkem ventilů, protože nikdo nebyl s to přijít na to, kde co teče. Nedlouho po tom, co jsem zjistil, že je nějakej únik, tak to začalo právě zase klouzat - motor byl dost potečenej na té straně, kde je spojka. Teď se to projevuje tak, že když auto odstavím třeba na 5 dní a po těch pěti dnech se jdu projet, tak spojka prvních pár km vůbec neklouže (na 6st. proti kopci plnej plyn a nic), postupně ale zase klouzat začne - hodně.

Moje teorie byla taková, že je prostě mastná ta lamela a možná to za pár dní stání oschne na povrchu, a jak se zahřeje, tak to vzlíná a klouže a klouzat už to bude na furt, dokud se to nevymění - což vyměnit jen lamelu a nějaký drobnosti je za pusu V servisu mi ale zas technik tvrdil, že není možný, aby se tam nějakej olej dostal, jak to tam teklo, že si myslí, že problém bude jinej pravděpodobně související s teplotou.

Jakej na to máte názor? Mám strach, že když to zas nechám rozdělat, tak se ukáže, že je KO i ta pitomá dvouhmota (i když po 50tis. by snad nemusela nerachtá, ticho) a dělat každejch 50tis novou spojku, uplně se vším to je na moje nervy trochu moc...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator