Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Škubání a nepravidelný chod motoru / C5 III 2.0HDi
jruze
06.01.2016 07:40 - Re: Škubání a nepravidelný chod motoru / C5 III 2.0HDi
U??vate?
jhonzatko napsal(a):
Co k tomu dodat?
Mas samozrejme naprostou pravdu. Servano jsem dostal i v servisu. Byla to moje prvni podobna zkusenost a samozrejme taky posledni, pro priste uz budu moudrejsi.
Jenom pro vysvetleni, neni to o tom, ze bych se snad pokousel neco opravovat, ale zkousel jsem to smazal na radu jednoho z kolegu, ktery mi rikal, ze obcas se muze jen zblaznit senzor a ze by smazani chyby mohlo pomoci.
Davalo mi to smysl a tak jsem to vyzkousel. Je pravda, ze po smazani uz auto nervalo nic o engine fault a od te doby chodi normalne. Jenze vedlejsim efektem toho je bohuzel prave to, ze ted nikdo netusi, co konkretne ten problem zpusobilo a auto je tim padem neopravene. Moje blbost, beru to jako ponauceni.
Druha vec, co resim, je to, zda je nejak resitelna chyba s podpetim. To se musim snazit nejak dohledat ...


No já ty chyby mažu také,ale napřed se podivám co je vyvolalo a jaké byly hodnoty.Je pravda to že ta uložená chyba může způsobovat (i když už není a ani hláška ) že auto jede v nějakém režimu s omezením ale ty hodnoty co to vyvolalo se smazáním neopravilo a pokud to byla jen anomálie - tak čeho - jednou jen zablblo a příště se nemusí chytit a zůstaneš někde na cestě - takhle ses připravil o možnost to řešit dopředu .

Nemyslel jsem to ve zlém,ale když je toho hodně tak potom ve mně bouchnou saze - je to pořád dokola : přijede mi auto na dílnu a nikdo s ním nic nedělal,nikdo se v tom nerejpal atd.. - když na to příjdu tak ,, nojo počkejte to máte pravdu to ten někdo asi " - a když to řeknu sprostě třeba dvě hodiny v prdeli zbytečně přidělané práce a když to a jak mám účtovat ? ( jednou půldne kvůli tomu že si pán proměřoval kablíky a roztáh piny což jsem nečekal a vidět to někdy skoro není vidět) - kdyby to řekl tak si to zkontroluji,ale kdyř s tím nikdo nic nedělal???

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator