Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Škubání a nepravidelný chod motoru / C5 III 2.0HDi
jruze
02.01.2016 09:21 - Re: Škubání a nepravidelný chod motoru / C5 III 2.0HDi
U??vate?
jhonzatko napsal(a):
Vse provedeno, zaver kontroly byl ten, ze auto se jevi ok, zadny problem na diagnostice ani pocitove po projizdce i prohlidce neni. Chodi, jak ma a ja byl rad, ze to dopadlo takhle
Cestou zpatky taky, ale po prijezdu na kraj Prahy, kde jsem daval malou curat jsem mel zvenku pocit, ze motor bezi nejak nepravidelne.
V Blance uz se objevilo prvni cukani, stale nepravidelne, chvilema klid a pak najednou zaskub. Postupne se frekvence skubnuti zvysovala, az posledni krizovatku pred barakem auto skocilo do nouzaku a objevila se chybova hlaska o problemu s motorem a nutnosti opravy.
Auto jsem zhasnul, znovu nastartoval, opet stejna hlaska. Povedlo se mi nastesti nejak dopravit na parkoviste a tam jsem se pak pokousel pres wifi modul alespon kouknout, o co by mohlo jit. Promazal jsem nejake chyby (viz foto) a po nastartovani uz pak auto sice zadnou chybu nehlasi, nicmene motor bezi zretelne nepravidelne.
Start auta probehne bez problemu, ale uz na volnobehu je videt, ze obcas vyskoci vyse, obcas spadne. Proste motor bezi nepravidelne.
Nemate nekdo obdobnou zkusenost? Cim by to tak mohlo byt? Je motor komplet v haji nebo by to mohlo byt neco, co by se mohlo dat jeste rozumne opravit?
V priloze jsou obrazovky s chybovymi kody, prvni je po napichnuti pred smazanim chyb, druha je zobrazeni toho, co se tam objevu po promazani chyb (auto v danou chvili nehlasi zadny problem).
Diky za kazdy nazor!


Kdo auto prohlížel? V jakém servisu to bylo? Kda a jaká nafta tankována ? Diagnostiku !!! (normální)-měřené hodnoty!!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator