Ach ja tomu nechapem??? To e mam 20 neznamená e hžadam portove auto Teda ja určite nie.... niesom ako ostatny čo nakupia Audiny z 3.0 litramy a potom nemaju na tankovanie Pravee mam rad komfortnu jazdu....
tak to som rad e na Orave nie su vetci pretekari a hlavne 20-ročny Ja len e vdy ked tam idem tak od Or. Lesnej ma predbiehaju vetci od Favoritov a po Audiny, samozrejme za dedinou zas často spomaluju... Furt nadávam ako tam tí ludia jazdia,.. U som sa staoval aj známenu čo tam ma autokolu nech to tam koli
inač neviem či chces kombi ale ak sedan tak C5III je sedan v pravom zmysle a Mndeo a Octa lifback take bacha aj na to..
Čo sa týka AT v III su rovnako ako v III AISIN a často je problem s hydrobolockom. Hodne zalezi či majitel menil olej alebo nie. Kadopádne aj to je rieitelne a neni to a taka tragédia....
Neviem ako Okty a Modea ale C5III mi pripadaju stale dos drahé, to zasa musi vedet
Čo sa tyka image, určite by si vytrčal z davu lebo ako vieme na orave citroen nemaju radi ale s C5III určite zauujmes