eisy811
|
29.12.2015 18:23 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Vies, spotreba to je naozaj hodne individualne. Kazdy ju bude mat inu, kazdy jazdi ine trasy, ine podmienky atd. Ale aspon u mna: Ja osobne mam problem udrziavat predpisane limity, aj nohu mam tazsiu, hodne jazdim dialnice kde
Na poslednych 10 000 km to mam za rovnych 7. Ked to porovnam s Octaviou, tak som na tom o 4 deci horsie, lenze s C5 na tych dialniciach jazdim rychlejsie, co znamena viac nafty.
Este k tomu automatu. V C5 III je vlastne automat. prevodovka ako u koncernu VW? Ak ano, tak potom pocitania o Tiptronic prevodovkach je na nete neurekom.
Osobne som ho mal, najazdil som s tym automatom asi necelych 200 000 a ked klakol, tak islo auto do srotu. Nemalo cenu opravovat vzhladom na cenovu relaciu tej opravy. Dalsi automat Tiptronic mi klakol asi tak po cca 30 000 km, co som s autom najazdil. To som uz dal opravit, nechcite vediet cenu, ale akceptoval som ju, vzhladom na pozitivne recenzie daneho opravcu. No, poviem vam, ze nebolo to dobre, boli s tym po oprave problemy a tak auto islo z domu. Velka strata. Viac automat mi do chalupy nepachne. Aspon nie s klasickym hydromenicom. Ale prosim, kto chce, nech ma
|
| |
| |