Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Xenony - výbojka nebo startér?
Mikra
21.12.2015 10:01 - Re: Xenony - výbojka nebo startér?
99
Nic si z toho nedělej. Nejsi první. Prvenství mᚠjen v tom, že jsi to popsal. Je tady spousta lidí, kteří se s podobným "podvodem" nepochlubili a ještě větší spousta lidí, kteří o tom nemají ani tušení, že koupili přebalenou věc. A co? Auta se dnes skládají jako lego z dílů vyrobených po celým světě. Než to auto dostane zákazník, jeho součástky už mají několikrát objetou zeměkouli.
Tak mě napadá, jestli tohle nepatří spíš do vlákna o stáčení kilometrů.

Když jsem pracoval v TRW na výrobě brzd, (Mercedes, BMW, Audi, i ostatní neluxusní značky) tak na spoustě odliků třmenů byly dva znaky - TRW i BMW, ale stejně tak jsme dělali i odlitky jen s jedním znakem - BMW. Jinak byly shodný. A tak to bylo u všech značek. Odlitky přišly třeba z Ománu, u nás se obráběly, do Francie se vezly nalakovat, pak se vrátily k nám a tady jsme je smontovali a pak se vezly k výrobci aut. A to taky do různých zemí v rámci jedný značky. Dohledat dnes původ výrobku je nemožný.
Na C5 ti může jruze potvrdit, jak je to se startérama Starline z AutoKelly. Myslím že je to Valeo. Takže v podstatě taky jen přebal a to dokonce opačně - od značkovýho výrobce do krabic shitózní značky.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator