Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
13.12.2015 09:50 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Sice nikde nepíšeš, jaká by byla cena toho zázraku, ale myslím, že mezi C5 je to asi nejlepší možná volba. Sen pravýho Cépětkaře. Jediná drobnost mě na téhle kombinaci skvělýho motoru a dobrý převodovky trochu mrzí, je mírně snížený krouák kvůli životnosti převodovky. Ale i tak je ho dostatek, jen je prostě papírově nižší než u manuálu. Nemusí to nikde vadit a nejsem si dokonce ani jistý, jestli je to ještě pořád pravda a jestli náhodou už není převodovka jiná a omezení krouáku se už nekoná.
Pokud se nebojíš větších nákladů při velkým servisu, který tě bude čekat někde za hranicí 200k km, tak není co řešit. A v podstatě ten velký servis vůbec nemusí být nějak výrazně dražší, pokud se nebude jednat zrovna o výměnu vstřiků, turbodmychadel a jiných součástek, kterých je víc než na čtyřválcích. A mám dojem, že tenhle motor s nadbytkem výkonu asi nebude tak utahaný a vyždímaný na 250k km, jako některý menší (poloviční) jednotky ve stejným autě.
Jediná univerzální rada pro každýho kupce je, abys na prohlídku sebou vzal někoho z místních znalců s diagnostikou. Hodně to může pomoct s odhalením případných pastí. Návštěva nejbližšího autorizovanýho servisu na prohlídku před koupí se nedoporučuje, zpravidla to je kontraproduktivní, nebo při nejmenším zbytečný.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator