Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
09.12.2015 09:56 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
HELLMUT napsal(a):
Citace z článku od velkého mazáka :
S podobnými vytáčkami teď chce ministr dopravy Dan ok skoncovat. Do novely zákona o silničním provozu nechal vložit paragraf, podle nějž budou muset servisy evidovat každé podobně upravené vozidlo a zákazníka předem upozornit, že zásah na vozidle neodpovídá předpisům a on s ním nesmí na silnici.
Nejak to nechápu, co to řeší? To je jsko kdyby chtěli aby Vietnamci evidovali kolik prodali falešných značkových věcí.
Přece když budu chtít ten FAP vyndat, tak mi to někdo v garáži udělá a já o ničem nevim, takhle jsem to auto už koupil.
Jasně pokud nějaký jouda zajde do servisu který si najde někde podle reklamy na zvýšení výkonu, tak tam mu dají fakturu a asi ho zaevidují.Ale jinak je to věc domluvy
To je stejný jako registrační pokladny pro živnostníky. Pokud to někdo chce mit levnější tak fakturu nechce a je jedbo jedtli je na papiru rukou,nebo online do systému.


No je dost firem které si z toho udělali živnost a veřejně to nabízí a i s tím že to uvedou do původního stavu(v mém případě to bylo pár případů a to samo dovedem uvézt do původního stavu ale neřeší to problém k vůli kterému se to dělalo) - to pro ně znamená nahrání zpět soft (následně po tahanicích i funkční FAP) , ale to neřeší vlastní problém protože pokud byla aditivace funkční tak nepoužíváním zřejmě nebude a pokud byla nefunkční,tak vrácení softu a fapu nic neřeší - nebude jiné řešení než zprovoznit a to konkrétně u 2.2HDI znamená rozchodit nádržku a druhou část aditivace která je zezhora na nádrži(nádrž ven a pokusit se rozchodit a nebo vyměnit tuto část) - to je i tvůj problém proto se to dělalo.Což bude tak nákladné že to převíší cenu těchto starých aut a o to jim asi jde aby snížili počet starých aut.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator