jruze
|
09.12.2015 00:08 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
najk napsal(a): ja jsu laik a stačí mi zadat Vinko a vím jestli ho tam mám mít nebo ne... je otázkou jestli to budou umět 1. ledna, ale a to rozjedou, tak smolíček...... a kde ho stačí zadat??? ví dobře, e v Citroen service a tam pro TK nebude problém se dostat
Blbne mi počítač a román k tomu mi to smázlo a u teď nechci psát celé znovu - oni by rádi najeli na způsob rakuáků - někdy v dohledné době by měli mít mobilní jednotky a jak uvidí e auto hulí tak tě odstaví změří a jak nebude v normě tak má smolíka, na STK to zatím mohou jen fizicky - jinak na lince je dalích 8. kamer(online),které fotí předek,zadek,boky auta,+ musí nafotit vin a Km - ve odesílají online na ministerstvo dopravy(pod autem kamera není) - (foáky mají dobré rozliení e vidí ve od vzorku pneu i ,,po nudli u nosu řidiče") na emisích obdobně. Jen jsem jetě psal e v HR jsem musel odstranit FAP (důvod závada) po návratu odstraněna a auto nekouřilo ani při prudké akceleraci,nehlásilo chybu , měřené hodnoty údajů ohledně FAP jak mají být. dalí příklad je RHR bez a s FAP origo - můu říct e oklivka nezakouří(je bez -origo) narozdíl od xx aut s origo FAP. je to od celkového stavu motoru. Dokud budou mít to co mají nemuseli by na to přijít - pokud dotáhnou výhruky do konce bude hůř. Na vyí výkon také nemají zatím zařízení.A dalí : jak chtějí měřit emise na jednotce(autu s jednotkou) která má nastaven omezovač (origo) na místě - tudí na emisích na max 3000ot ? kdy se měří emise při přeběhovích otáčkách? |
| |
| |