Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rozvody - diesel
tomikm
07.12.2015 18:22 - Re: Rozvody - diesel
99
jruze napsal(a):
rozvody po 110000Km (známí dodavatel)


jééé, hele, koukám, že je zde vystaven můj pohublý rozvoďák.
Tak by bylo jasno, požádal jsem Patrika Růžičku, jestli by se mi nepodíval na auto - občas to chcíplo, občas šlo špatně nastartovat, občas nepravidelný chod motoru. Při té příležitosti jsem si vzpomněl, že by asi bylo záhodno udělat rozvody neb mají skoro 9let a cca 110 000km. Že budou v takovým stavu, jsem ani netušil. Před tím mi dělal rozvody známý s mojí účastí a z mnou dodaných dílů. Nepamatuju si přesně, ale mám za to, že to byly díly Gates nebo QH nebo něco podobného - ale to je úplně jedno. Hlavní je to, že jsem to podcenil a nekoupil jsem vodní pumpu i když známý povídal, že by ji to chtělo preventivně vyměnit. Takže, u pumpy odešlo ložisko, vznikla vůle a jak šel řemen křivě, obrousil se. Zajímavý je, že pumpa netekla.
Když mi Patrik předal opravené auto a "nadílku" co vymontoval, ukázal mi na pumpě r.v.2000, takže ta pumpa byla ještě originál minimálně 330 000km.
Jo a tím bordelem co se nastrouhal z řemenu prý bylo zasypaný čidlo na klice a tím pádem zlobil chod a startování motoru.
Od opravy zatím motor šlape jak má.
Díky klucí Růžičkové

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator