Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
stejskli
03.12.2015 19:22 - Re: Co nového chystá Citroen
Za?iato?n?k
Spacetourer mě docela rozrušil. Jasně, všechny tři jsou stejný, ale Citroën má myslím nejvíc šmrnc.

Lidi si jinde stěžujou na vysokej čumák, ale už nechápou, jak zbytečný problémy dělal v končící generaci ten dlouhej a nízkej. Auto pro reálný použití kvůli němu muselo mít vždycky dlouhej rozvor L2, v krátký verzi byla kabina naprosto disproporčně krátká. Teď vypadá dobře i v týhle základní délce - tipuju ji na přesně 5 m. Výhodu měl dlouhej nízkej čumák v nižším sezení - do Jumpy se nemuselo šplhat jako do Transporteru, Traficu nebo do Customu.

Určitě udělají i L2 - ale to už bude zase podobnější Traficu a Vivaru, kde prodloužená verze má přes 5,3 metru a vypadá monstrózně. Krátká bude mít - narozdíl od Jumpy - dostatečný kufr i se 3 řadama sedadel - jako T5/T6 nebo Hyundai H-1.

Kolik pak to asi sakra bude stát... To abych začal rychle šetřit. A k motorům - vsadím se, že hlavně to bude 1.6 HDi, bůhví jestli dvoulitr vůbec nasadí... U Renaultu a Opelu to údajně není v těch silnějších verzích špatné...

A poslední poznámka - vypadá to nakonec vlastně líp než Tourneo Custom, kterej má sice impozantní předek, ale ty jeho boční plechový partie působí tou enormní výškou jako nějakej MRAP nebo dělostřelecká pozorovatelna. Nemám pravdu?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator