Hanz 397
|
11.11.2015 21:23 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
|

|
Co se týče prodeje aut s hydrou si myslím,e Citroen absolutně nezvládl,nebo podcenil propagaci. Těko říct,z jakého důvodu. Moná proto,e si řekli,e lidi u to znají a nijak (pro zákazníka) výrazně se to nevylepuje,tak o tom mluvit nemusíme...
Kadopádně jděte se schválně podívat k nejbliímuCitroen dealerovi. Schválně,jestli tam bude mít jako demo hydraulickou C5. Věřím tomu,e 90% jí mít nebude. A to je podle mě ta největí chyba. Spousta lidí,dokud se s hydrou nesveze,si jí neumí ani představit a pokud jsou schopni se povznést nad smotanej drát,nebo ti s bujnějí fantazií nad nafouknutej gumo-textilní míč,tak větina z nich vzpomene na Četníka a honičky v DS,který se neustále (fantasticky) houpali a v zatáčkách (opticky) pomalu převraceli. Přitom je to vechno dnes úplně jinak. Ale to nezjistí,kdy si to nezkusí. A nezkusí si to,protoe nemají v čem.
Kdy jsem dělal u BMW,tak měli kadou chvíli nějakou akci typu X-Drive na horách,kde byla flotila čtyřkolek a člověk si je mohl na vlastní kůi vyzkouet, nebo Performance days,co byly továrnou upravený auta (Performance kity) na nějakém hezkém venkovském okruhu (já jsem např.byl za odměnu v Rakousku) a nebo měli prostě Innovation days.který se konali větinou taky na nějakým okruhu,nebo testovacím polygonu,jako je třeba v Mýtě a prostě představovali lidem novinky produkčního roku. Tohle vechno mi u Citroenu chybí. Nějaký Fantomasovy dny,nebo jak se to jmenovalo,kde se člověk musí objednat na testovací jízdu mi nepřijdou zrovna jako ideální propagace značky... |
| |
| |