Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
RiMr
09.11.2015 18:02 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
99
Posledně když mi kleklo potkávací světlo, tak chudák jruze musel sundávat nárazník, protože to tam bylo tak narvané, že to nešlo jinak. Po necelém roce stejná H7 opět klekla. Už jsem byl předobjednaný na operaci k jruze, ale v patek večer na parkovišti GLobusu jsem si řekl "kua dokážu postavit letadlo, repasovat parní stroj, poskládat komp a nedovedu vyměnit podělanou žárovku!?" a šel jsem do toho. Pomáhal jsem si mobilem - když jsem nevěděl, tak jsem si to s ním bliknul a hned jsem věděl. Tak třeba nějakému podobnému amatérovi/začátečníkovi těch pár fotek z výměny trošku pomůže (je mi blbé psát sem popadesáté že to jde ale blbě nebo že to nejde a nic víc):
.link.

Další den jsem si vyměnil i obě zpátečky (to jsem okoukal posledně od profíků) a teď mě čeká pravá parkovačka (z pohledu řidiče), ale nemůžu najít nějakou fotku nebo něco, co kde a jak? V tomto tématu se o to párkrát někdo "otřel", ale fotku jsem nenašel.
Když tak holt jruze, a mu to není líto

A ještě jedna věc - jak jsem měnil ty zpátečky, tak jsem si všimnul, že v těch svislých zadních světlech je mokro (bylo po dešti) a to nejen mokro, ale i nějaké to blátíčko a jehličí ještě z Chorvatska. Místy nahňácané a obalené i konektory... to asi není dobře, že?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator