Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna výbojek - přední xenonová světla
Sharpers
20.10.2015 14:01 - Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
99
Celé sem to pročetl a ímala mě husí kůže, protože jedno světlo svítí do žluta a druhé problikává, takže sem se dneska vrhl na výměnu. Koupil sem v blízké mototechně 2 výbojky D2R. Cena 400kč za kus, vím, je to špatné tam dávat ty levné ale prostě teď nemám několik tisíc na značkové. Tak mi jde hlavně a´t to svítí , nebliká a nevypínájí se.

Přístup opravu peckovní, na straně řidiče jakž takž, na druhé opravdu luxus. No ale pak přišel problém. Nová výbojka nejde nějak uspokojivě nasadit, je lehce volná a tou " tyčinkou " se dotýká koho kloboučku ve světle. Myslím , že to tak nemá být tak zkoumám a zkoumám a všímám si jednoho. Stará žárovka je prostě spodek a ta skleněná bambulka, na nová má na spodní části ještě 4 kovové packy které ji drží, a zřejmě teda kvůli nim nejde výbojka nasadit dobře. Je tohle vůbec možné, nebo fakt dělám něco blbě ?

Přiložím fotky z netu aby to bylo jasné, na první fotce bude jak vypadá moje stará výbojka, na druhé fotce jak vypadá ta nová.

PS . na straně spolujezdce bylo povolené to kovové tělísko za výbojkou, po správném dotažení už nesvítí do žluta ale tak jak má. Oproti tomu na druhé straně začala už ráno blikat a po cca 10ti bliknutích vždycky zhasne a tím pokusy končí ,takže nevím jeslti není špatné trafo světla. Takže k tomu druhá otázka : Světlo a vše co k němu patří je v něm, popřípadě na něm, nebo mají třeba ty trafa nebo startéry někde mimo v oblasti mot. prostoru ? mám druhou C5 na díly a ta má dobré a funkční světla ,tak že bych je prostě přehodil když už to stejně kvůli výměně budu rozebírat.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator