Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Povinné ručení
Majo77
13.10.2015 14:13 - Re: Povinné ručení
Za?iato?n?k
Vďaka za info, tak sa to približne pohybuje v takých hladinách ako som predpokladal. No čo už, treba ešte troška špori


Ferro napsal(a):
Zdravím kolegové. Jako pojišovák jsem neudržel nervy a vmýsím se do diskuse:

Informací o ceně pojištění porovnáváte neporovnatelné, takže výsledky jsou bez jakékoli vypovídací hodnoty (hovořím o českém trhu - o slovenském nic bližšího nevím). Na výši pojistného "povinného ručení" má zásadní vliv několik faktorů - věk a bydliště pojistníka, měsíce bonusu/malusu, výkon/objem motoru, sazebník konkrétní pojišovny dle pojistného limitu, rozsah připojištění a individuální zohledenění pojistníka (slevy). Dokud se bavíte stylem platím ...,- Kč u pojišovny XY, tak je to sice informace o situaci konkrétního jedince, ale bez srovnání ostatních parametrů nemůže být relevantním návodem k uzavření "výhodné" pojistky a bohužel ani k výběru cenově příznivé pojišovny. Kdysi jsem to tady docela podrobně rozebíral, tak už tím nebudu zaplevelovat diskusi.
Ta diskuse mi připadá jako setkání pivařů, kteří budou vést učenou disputaci o nejlepším pivu. K univerzálně použitelnému výsledku nemohou nikdy dojít, protože kritéria hodnocení má každý nastavená jinak.


Zdravím aj ja teba a odporúčam zhlboka dýcha Vôbec sa tu neriešila najlepšia ponuka ani sa tu nič neporovnávalo, chalani iba poskytli info o tom, kožko platia, čo som presne potreboval. A ešte raz za to ďakujem. To že pri samotnom poistovaní existuje veža premenných, ktoré ovplyvňujú jeho výšku samozrejme viem. Chcel som si len urobi približný obraz, v akých výškach sa jednotlivé poistenia pohybujú. A tým by sme to mohli aj uzavrie a zbytočne nespamova

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator