Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Brzda
05.10.2015 14:48 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
Hm, tak se dívám, že se to tady rozjelo trochu off topic. Místo diskuze o autě po C5 je to dohadování o tom, jestli je lepší kombi nebo sedan.
Ale abych se i k tomu vyjádřil, tak mě se osobně některá auta jako kombi líbí vzhledově prostě víc než sedan/liftback (typicky například škodovky). Po současné C5 II break jsem přemýšlel o C6, která se mi moc líbí, ale upustil jsem od toho kvůli morální zastaralosti a drahým dílům. Takže půjdu v budoucnu asi do C5 III a to na 100% v sedanu, protože ten se mi k tomu autu tak nějak víc hodí, je to takové reprezentativnější (a kombík má stejně malý kufr).
A souhlasím s Jumepem v jeho názoru na české kufrové orgie. Pokud chci spát někde na fesáku, tak hodím do auta stan, na lyže vezmu rakev a když se jednou za 50 let stěhuju, odvezou mi to stěhováci. Stejně jako ledničku, kterou koupím na e-shopu mi za dvě stovky dovezou a starou odvezou. A pokud stavím/přestavuju barák, pořídím si nějaký pracovní vozítko jen na stavbu - nějakej pickup nebo malou dodávku, protože na stavbu je kombík stejně málo. A pokud přesto potřebuju sem tam něco většího sám odvézt, tak mám tažné.
Na dovolenou se s ženou na 14 dní sbalíme do tří kufírků na motorku, takže mi ty plné MPVčka přijdou trochu srandovní, ale OK, nemáme děcka tak to nekritizuju .....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator