Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Delict
05.10.2015 08:49 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
TomasT napsal(a):
Asi jsi ještě nic velkého nestěhoval
Nevím jak bych v limuzíně odvezl třeba materiál na stavbu zahradního domku (20 ks desek 0,8x2,5 metru 400kg + na střechu 8 ks 5 metrů dlouhých trámků, 100kg), s breakem to bylo vcelku v pohodě.


Pre tvoju info, opravujem dva domy vedla seba, cement objednávam po paletách s dovozom (+12€ k cene co je smiesna cena za prepravu).
Ale príde mi nezmyselné ládova si do vlastneho auta neaké trámy ,zelezá a potom dáva pozor či mi to niekde nepoškriabe plast / interiér, neroztrhne neaké čalúnenie ?!

Pre takéto prípady proste dozadu zapnem vozík s plachtou, a nahádžem donho aj celé stavebniny.. previezol som s ním aj miešačku a stavebný výah..chcem vidie ako by si to spratal do kombi

Kombi proste nieje vačšie o 100% ale len povedzme o 15-20% čo nieje dostatočný dôvod u mna na to aby som si ho kúpil. Pripojením vozíka k autu to mám ale minimálne + 200% priestoru

P.S jruze :: kúpil som dva nadrozmerné znaky citroen z byvalej predajne..nevlezú ani do hatchu, ani do kombi, lebo kombi ten kufrový otvor technicky nemá ovela vačší, jedine vozík/ dodávka..zase by som kombi nevyužil, zbytočne za to plati.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator