Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
jruze
04.10.2015 11:51 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
U??vate?
HELLMUT napsal(a):
A já se tak těšil...
Co ledničku, s tím bych se smířil, i když jsem se zrovna nedávno smál rusákům jak řešili že do Mercedes E nedají pračku. Jenže do C6 se vejde jeden cestovní kufr a možná kefa na zuby. Při té celkové velikosti dost smutné.
Chápu že existuje klientela co do hotelu Hilton nic víc vozit nepotřebuje, ale proč obyčejný člověk nemůže mít hezké a hlavně pohodlné auto?
Zrovna jsem na víkendové akci s kamarády - opékání prasete, jeli jsme ve třech v mém kombi.Jídlo, pití, taška s oblečením, spacáky a bylo to velké tak akorát...
To nemluvím třeba o lyžování v Alpách. ..
A jet s vlekem? Za takovým vozem? To je vtip ne?


C6 je převlečená CX a s tou jsem nějaký čas jezdil dročku - vzít zakázku na letiště byla sázka do loterie (kolik jich je ,jaké mají kufry atd..?) dovolená ve 2.dospělí + 2.děti obnášelo 2x cesta (jednou zavazadla podruhé lidi) - stačil jeden ,,plasák" a ostatní měli na klíně (ostuda) a C6 je na tom úplně stejně - frajeřina v nepraktickém autě a v motorizaci 2.7 katastrofa. Tímto uzavírám C6 (drahé,nepraktické,sere se,žere..) a v kombíku bude ještě víc ošklivá.Je to věc názoru a vkusu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator