Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vybíjení baterie
Tridac
30.09.2015 19:28 - Re: Vybíjení baterie
99
Tìch 150-250mA je odbìr hodin v rádiu a v autì, to jsou pamìtové èipy elektroniky, které jsou normální u všeho. Stálý odbìr je v rozvodech, které hlídají èas, pamìti rádia nebo dvd a podobnì. Jsou to minimální odbìry. Spínaè okna nebo ovládání by mìl mnohem vìtší odbìr proudu, klidnì to lze i zmìøit, ale co je asi nejdùležitìjší, pokud zamkneš auto klíèem nebo dálkou pak odpojíš proud z vedení a nejde do spínaèù zámkù vùbec nic, ty jsou odpojené do doby než dᚠopìt pøíkaz k zapnutí, pak se zase rozjede proud do spínaèe. Mùžeš to vyzkoušet, když zamkneš auto, klidnì si spoj kabely od kteréhokoliv zámku dveøí, nefunguje to, je to bez proudu než tomu zase pøijde povel, který to zapne. Pøi zamknutí dálkou zadní okno nejde otevøít tlaèítkem ani kdyby to bylo nové v poøádku stejnì jako kufr nebo dveøe, není tam proud.
Pokud se ti samovolnì otvíralo okno, ano, to samozøejmì mùže, ale jen v pøípadì jízdy nebo zapnutého systému auta kdy je odemèené nebo v provozu, jinak je bez proudu. Všechny spínaèe dálkjového zamykání mají koncové cpínaèe, ve chvíli kdy odemkne nebo zamkne okamžitì odpojí proud. Pokud by to neudìlalo, spínaè shoøí, kontakty nebo plast ale zùstane to poøád otevøené a nepùjde to zavøít nebo otevøít, záleží v teré poloze se zasekne, ale odpálí to spíše pojistku nebo se spálí vinutí než aby to vybilo baterku. Každopádnì tuto chybu umí i systém centrálu sám rozpoznat a ihned to vyhodnotí tím, že auto nezamkne nebo nezablikají svìtla uzamèení protože je systém v závadì, testuje se to samo otevøené i zavøené. Pokud nechᚠpootevøené dveøe, zacvaká to, ale nezabliká, mùžeš vyzkoušet s pootevøenými dveømi. Dokonce i když nechᚠpùštìné rádio v pohotovosti, nezablikají ti smìrovky pøi zamèení, eviduje chybu. Pokud by šel stále proud do tlaèítka okna, bude stále cvakat dálkový ovladaè zámku, potože vyøadí koncový spínaè.
Ale mùže se dít i nìco mezi nebem a zemí co nikdo nevymyslí, za 40 let praxe jsem vidìl jak se øíká i zázraky v motorech.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator