Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vybíjení baterie
jruze
30.09.2015 07:14 - Re: Vybíjení baterie
U??vate?
artsvec napsal(a):
Děkuji všem za reakce. Svorky na baterce jsou obě zacvakávací a drží dobře a co jsme koukali jsou i čisté (zkusíme ještě očistit lépe). Jestli je v baterce ulomený kousek desky nevím, ale budu zvažovat tu reklamaci. Mě nejvíc zarazilo to chování při vybité baterce: Vyjmuli jsme klíček, zabouchli dveře a v tu chvíli se ozval takový ten gong a rozsvítila se palubka a zůstala svítit ještě pár vteřin. A také tohle: Večer přijel švagr s jinou baterkou 66Ah, není sice už v nejlepší kondici má pouze 11,5V, ale daří se nastartovat a vše se tváří normálně až na to, že se vždy při startu ozve onen gong, ale jen velice slabě – není už slyšet ven z auta. Jestli jsem dobře pochopil, tak ten gong signalizoval špatnou kostru ?

Že jsou baterky taková loterie, buď mᚠštěstí nebo né vím dobře. Po 25 letech na vozíku, kdy ve vozíkách používám trakční baterie mám bohaté zkušenosti. Za posledních pár roků šla kvalita baterií strašně dolů a je úplně jedno co je to za značku. Sehnat kvalitní trakční baterky je už snad nemožné a to už nemluvím kolik za ně chtějí.


Mohla to být nějaká anomálie - neusnulo auto - některý počítač - možná se to nebude opakovat pokud ano vysledovat který - stává se že auto jakoby usne(klesne klidovej odběr a za chvilku se zase zvedne - může to dělat třeba i displej

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator