Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
HELLMUT
17.09.2015 17:41 - Re: Co nového chystá Citroen
U??vate?
63zdenda napsal(a):
První věta o infu je myslím jasná, no a ten zbytek neptudum, jako asi většina lidí na klubu, na překlad jsem moc líný, protože jsem pouze dělnická třída, ne pracující inteligence.

Dělnická třída by měla znát možnosti internetu když na to nemá vlastí hlavu - použije překladač


Šéf řekl, že jsme mohli ...
Existují Citroën stále ještě prostor pro velký sedan? Nová C5?

Carlos Tavares: Citroën se mohou rozhodnout pro takový model. Nic nebrání tomu je. Ale musí to být ziskové. Nerentabilní návrhy jsou pouze tabu, která existuje v PSA. Vzhledem k tomu musíme chránit budoucnost naší společnosti, naše schopnost investovat své zisky do nových produktů.

Motor-talk.de přes citronfeng

ohledně hydropneumatického odpružení, Důvody pro Zrušení JSOU (údajně) následující:

Dixit PSA rámec, s nímž jsem hovořil v poslední době ...

Dobrý důvod k zastavení hydropneumatické pérování ... je, že to stojí víc vyrábět 5000eu na vozidlo!

oficiální Prohlášení Lindy Jackson z Frankfurtu:

"Citroën opustí hydropneumatic řešení, které měl specifičnost prémiových vozidel pro 60 let, výhoda klasických suspenzí, potvrdil v úterý šéf francouzské automobilové značky, Linda Jackson.
"The hydropneumatické odpružení, vytvořili jsme to v minulosti, ale nyní existuje více moderní technologie, levnější pro stejné pocity," paní Jackson řekl novinářům na okraj autosalonu ve Frankfurtu.
Paní Jackson potvrdil, že tyto suspenze by zmizet s C5, současné high-end sedany Citroën pozdní kariéry. Jsou k dispozici v jejich vývoji "Hydractive 3".
Testováno na Traction Avant v roce 1954, hydropneumatické suspenze pomohl dělat DS, představil následující rok, model mezník v automobilové historii.
Značka krokve byl vybaven touto technologií mnoho špičkových modelů (SM, CX, XM, C6), ale i střední sedany (GS, BX nebo Xantia).
Chcete-li "Citroënistes" mrzí, že plyšové komfort a držení císařská silnice, která se stala synonymem hydropneumatické, paní Jackson slíbil, že jeho značka by se zapomenout na jeho dědictví.
"V Citroën, suspenzí, to je něco velmi důležité, je výhodou. Ale dnes máme nejmodernější technologie k vytvoření stejný pocit. Bude to velmi důležité pro Citroën v budoucnu" ujistila.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator