Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
jruze
25.08.2015 12:35 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
U??vate?
Michal1001 napsal(a):
Zdravím všechny,
dával jsem známému auto na STK, co tam dělá a zjistil, že mám špatnou geometrii a volnější pravý čep řízení, který mám vyměnit, jinak ok, čekal jsem, že toho najde víc. Abych věděl co a jak, tak jsem se na kolo juknul a zjistil jsem, že mám i více sjetou vnější stranu pneu, levá je ok.
Pročetl jsem diskuzi a jsem z toho Jelen, netušil jsem, že C5 je, tak složitá na podvozek. Nevím, co mám ještě vyměnit, kromě čepu řízení, aby kolo bylo v pořádku, než půjdu na geometrii. Jinak další problém je, že když dám plný rejd, tak to auto odskakuje, prý je to normální a někdě zase že ne, podle mně to normální není.
Z diskuzí jsem se dočetl, že zadní náprava nejde seřídit, pokud mám kola do sklonu A, (sjiždí se vnitřní strana pneu), tak vyměnit ložiska a co dalšího může příčinou? Auto má najeto 102 000km, kupované při 85 000 v Německu, (km ověřeny). Ještě dotaz, jaký se dělá servis při stovce najeto, kromě výměny oleje, blíká mi servis klíč, nikdě jsem se to nedočetl. Díky za rady a pokud možno i foto výrobku, či odkaz co vyměnit a pak uvidím, jestli to zvládnu vyměnit, ikdyž jsem si jiná auta opravoval sám.


V tvém případě rozvody,kontrola siletbloků nápravy asi i zadní ložiska ramen(pokud jsou kola do A - divné v tomto nájezdu) a kontrola celého auta a podle toho.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator