Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Mikra
15.08.2015 01:01 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
Nemusíš zamknout. Když je v nejvyšší poloze, neklesne ani po otevření dveří, ani při nasednutí, ani při nastartování. Kleslo by to jen kdyby se s tím jelo rychleji než 10km/h, nebo po stisknutí tlačítka na změnu polohy "dolů".
To že se auto pokloní při odemknutí je pozdrav . Nejspíš to bylo myšleno jako komfort pro nastupování, ačkoliv mě by víc vyhovovalo, kdyby se to při nastupování spíš zvedlo. Líp se mi leze do vysokýho auta než do nějakýho placatýho sporáku. A možná je to jenom poklesem tlaku po vychladnutí pístnic, koulí a LDS, který byly po jízdě zahřátý a roztažený a při parkování se ochladily. Odemčením auta se probudí i všechny ventily a tlaky na předku a na zadku se srovnají, předek je těžký a tak klesne. Po nasednutí se opět vše natlakuje a dorovná podle korektorů, teploty a tlaku v okruhu. Baterii to až tak neterorizuje. Je s tím počítáno a baterie má být dostatečně silná a v dobrým stavu. Nebo snad chcete, aby projektant auta myslel na nás bordeláře a počítal s tím, že budeme skrblit a baterku si koupíme slabší a jen jednou za deset let?
Máme vyjímečný auta a tak čekejme vyjímečný chování. Takhle se vám nepokloní ani luxusní bouráky za deseti násobek ceny týhle "francouzský jebky".

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator