Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Samovolné vypínání motoru za jízdy
jruze
14.08.2015 15:23 - Re: Samovolné vypínání motoru za jízdy
U??vate?
Petr72 napsal(a):
Ahoj všichni. Při cestě na dovču do Chorvatska se mi na dálnici za Vídní v noci zbláznilo auto. Nejdřív škubnul motor (jako když dochází palivo) a po cca dvou kilometrech uplně zdechl. Doklouzal jsem na nejbližší exit a zkusil znovu nastartovat, startér točil, ale nenaskočilo to. Pod kapotou vše na první pohled v noci s baterkou dobrý. Tak jsem odpojil AKU a po minutě znova zapojil. Auto chytlo na první brnk, žádná chybová hláška a vše v pořádku.
Napadlo mě jestli jsem to nepodělal sám když jsem před tím (cca 150 km.) natankoval úplně do plna. Cmrndal jsem tam cmrndal tak dlouho až jsem měl hladinu až u hrdla. Auto jsem odstavil vedle a po zhruba 20 minutách mi začala spod auta vytékat nafta ( s přepadu asi ).
Cesta na dovču pak už bez problémů, motor tahal výborně .
Joo před Zadarem mi přestal jít tempomat, ale to bude asi jiná hádanka
Čím by to mohlo být ,napadá vás něco ?
Předem dík za všechny příspěvky.


Kouřilo to před zhasnutím? mohl se seknout EGR.S tou naftou - no odnesl to zpěák na nádrži - do plna se dá,ale potom musíš jet aby jsi vyjel část nafty a udělala se tam vzduchová bublina - nafta je jinak podstatně chladnější a pokud to tak nechᚠstát tak tlak po zahřátí nafty prorazí ventil - ten je součástí nádrže a pokud novou tak stojí +- 14000,-
No mně neplní VT2 - zasralo to FAP tak že šel ven . od 1700ot už není problém tak uvidím doma co mi na mé narozky nadělil za dárek.(ale až doma - jinak v Metanje slušná dílna klidně i se svépomocí)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator