Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Testy C5 I, C5 II a C5 III
StevoH
06.08.2015 14:51 - Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
99
Devilian napsal(a):
Kedze mam pokazene auto, mal som na dva dni pozicanu audi A4. No neuverite mi, mala uplne nelogicke rozmiestnenie tlacidiel Vsetko bolo inak, ako som zvyknuty z mojej C5. A to ani nehovorim, ze auto sa mi po rozbehnuti zamklo, a tlacidlo na odomknutie som tam ani nenasiel. To na klucikoch nefungovalo, takze ked som chcel odomknut, stacilo vypnut motor Nastastie okrem centralu, klimy a automatu nemala uz ziadnu vybavu, tak som nic ine nemusel ovladat.. Podobne to bude asi z tymi testermi. Ked vylezu zo svojej fabie homeless edition do poriadneho auta, nevedia co maju robit. Zrazu maju tolko moznosti..


Vystihol si to uplne presne Tiez nechapem co im na pevnom strede vadi, soferoval som aj c4 aj c5 s pevnym stredom, viac krat a bola to parada, hned clovek vedel v akej polohe je ktory ovladac. A ako poznamenal Blizzard - kto uz len v zakrute upravuje hlasitost radia alebo tempomat ?!?
Jedine co by som C5(x7) vytkol je tlacidko vystraznych svetiel. Fakt je odveci natahovat ruku cez celu palubovku, ked to clovek potrebuje.

Na mojej staro-novej C5(II) su tie ovladace pevne pod volantom, tiez sa mi to paci, je to proste prakticke.

Jednoznacne by som siel no novsej x7 ale rozpocet to nedovolil, no aj tak som komfortom strasne spokojny ( keby vsak klima a dlha trubka na hydru netrapila)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator