Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Frekvence výměny čepů / C5 III
jruze
04.08.2015 08:20 - Re: Frekvence výměny čepů / C5 III
U??vate?
sgt napsal(a):
jardo, nebuď furt pesimista Ja mám zadné silentbloky ešte stále originál a sú OK. Čo si všímam v eshopoch, tak ako náhradu už vyrába Meyle, Impergom, Febi, Moog, Monroe. Takže treba da len dobrý tip na ten čo vydrží a je po probléme.


Na kvalitu musíte přijít sami - je to jako s ostatním nebo mi někdo chce tvrdit že třeba spojka (od všech značek) vydrží to co z výroby? A proč si stěžují uživatelé dříve než co vydržela origo? Jestliže výrobce neuvolní díl tak si ohlídá to co se na trh dostane(kvalitu) protože jinak by to postrádalo logiku a sami by se připravovali o prachy z dílů - oni to vědí a také vědí že po pár pokusech si stejně dost lidí půjde koupit origo páč ta práce vřevýší cenu origo dílu.
Ale máte pravdu zkusit se to musí i přesto že s neorigo díly to ztratí část konfortu(jsou tvrdší,spojky třeba víc škubou atd..) a když si spočítᚠcenu za opravu(několikrát) znehybnění auta .... (v poslední době jsem zjistil že cena origo dílu se o tolik neliší a odpadají reklamace atd... - no najít díl nahrazující v dobré kvalitě je v podstatě nemožné páč je v módě dodávat rádoby zn.díly přebalené jen do krabic a přitom je tam ten sajrajt (o tom už se tu i psalo - dá se poznat podle toho co je vyraženo přímo na výrobku)

Když už jsme u toho tak po dovče se mi vrátí spojka na berle - pán sice chtěl co nejlevněji - dostal FEBÁCKOU a po 10000Km se vysralo ložisko - no a je to samo reklamace - a kdo vlastně ušetřil? zákazník nebo já?O tom by třeba mohl mluvit třeba ,,Doufák"
Když začnu dělat z levných dílů bez záruky tak se to nikomu líbit asi nebude nebo?Ale ono to asi jinak nepůjde - i když se mi povede to vyreklamovat tak práce jde stejně za mnou .

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator