Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Frekvence výměny čepů / C5 III
Majerr
03.08.2015 13:44 - Re: Frekvence výměny čepů / C5 III
99
RimmerCZ napsal(a):
Jestli muzes, najdi si nekde kanal, abys mohl vlezt pod auto - klidne popros i na STK. Zdatneho za volantem, ktery ti bude skubat s autem 10cisel vpred vzad. Rukou chytnes rameno a sleduj jak se hybe. Me se zadni cast ramene hybala skoro 1cm tam a zpet. Dobre je vzit si rukavice a chytnout postupne vsechny cepy, abys opravdu odhalil, v kterem to lita. Ja prosel postupne uplne vsechny, vcetne axialnich cepu tehlice, rizeni atd. Na vsechny se da zespod auta dostahnout tak, aby ti to pri popojizdeni autem kousek vpred vzad nic neudelalo. V tvem pripade to bude urcite zadni silentblok ramene - neco jako toho, ale potreba presny typ podle VIN - jsou dva typy tech ramen - ocelove a hlinik. napr. .link.

Vymenili se tyto zadni silentbloky a uz byl pokoj. Bohuzel v citroenu se jim jaksi nechtelo toto projit a sli naslepo, takze me to stalo dost penez a nervu, az jsem nakonec zajel k otci do byvaleho jzd na kanal a prisli jsme na to. Silentbloky si muzes docela levne objednat treba z autodilyhulin, nebo citroeny.eu Jeden stoji snad kolem 3-4stovek. Nekupuj Meyle, ale jine.


ikdyz mam VIN, jak poznam spojeni VIN a konkretniho dilu prosim?
Dnes jsem byl u mechanika pres ulici, ten mi odmitl se do toho pustit. Zitra jedu do servisu kde delaji prevazne Citroeny, necham to tam prohlednout a udelat nabidku. Tak bych rad nasel jake dily a pripadne kolik stoji predtim, nez budu pod autem a necham si vnutit vymenu mozna vice veci nez je nezbytne nutne.
chtel jsem ty zadni silentbloky, preventivne kosti ke stabilizatoru a pripadne pravy cep rizeni. To by melo byt v materialu cca 2500Kc...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator