HELLMUT
|
26.07.2015 11:16 -
Re: C5 a dovolená
|
|

|
Já jsem v Itálii kousek od Pisa.
Zatím jsem potkal 1x C5 1 - Holanďan, 2x C5 2 Rakuan a Francouz.
A 1x X7 Ital, to byla legrace. Jsem tady s tou kamarádkou co má Audi. Jeli jsme za ní k moři, moje auto řídil vagr (já lehce pod vlivem a jetě unavený z cesty ) vagr se drel za kamarádkou co má to stříbrný Audi,my neznali cestu. No a najednou vagr zjistil, e se nedrí té kamarádky ale stříbrný X7 
Já jediný věděl e to není Audi, ale přemýlel jsem zda má nebo nemá hydru a vůbec mi nedolo e on se ho drí protoe si myslí a moje ena taky, e je to Audi.No na jejich obranu obě byli stříbrný a obě měli zahrádku 
Já to říkám pořád e X7 není Citroen
Jinak Itálie je země na h...
Dálnice drahý (to je snad co za naftu na km to za dálnici, take náklady dvojnásobek ) K moři se člověk taky zdarma nedostane - vude se platí vstup minimálně 20 eur za slunečník, bez toho to nejde tam jít!
Cesta sem byla dobrá, jel jsem ve středu večer (19:30) z Prahy, take ádné zácpy. Navigace psala e budu na místě v 6:20. Tak jsem za Brenerem sjel, e zkusím jet mimo italskou dálnici a a mě to přestane bavit zase nejedu.
Posádka spala, tak jsem nakonec dal celou treku (asi 430 km) po té normální silnici. Přijel jsem o tři hodiny později ale uetřil minimálně 30 eur (nevím kolik to stojí kdy jsem to neplatil ale odhaduji e víc. Protoe tady za pár km k moři platím 3,20) A spotřeba byla za ten úsek 5,9, to by si na dálnici vzala určitě víc... |
| |
| |