Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Brzda
13.07.2015 13:03 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
Teď jsem si pročetl celé tohle vlákno a popravdě jsou to tlachy o ničem. Na otázku v nadpisu neodpovídá ani jeden příspěvek. Sám budu tuhle otázku do budoucna řešit, takže jsem se chtěl "poučit" - víc hlav víc ví, ale zatím jsem se nedozvěděl nic.
Citroen mám rád a tak mu dokážu ledaco odpustit, ale bohužel to s touhle značkou jde posledních pár let hodně dolů a myslím, že už jim docela ujíždí vlak. Hydru, kterou lákali určitou skupinu uživatelů, kterým jde primárně o komfort teď zaříznou, počkejme si co za zázrak nabídnou místo ní, ale vzhledem k tomu, že má jít o levnější řešení, nic závratného nečekám. Většinu elektronických jízdních asistentů, které ostatní automobilky začínají cpát i do segmentu nižší střední nebo dokonce i do malých aut nemá PSA ani ve střední třídě. Ty auta jsou technicky 5 let za konkurencí, to si musíme chlapsky přiznat a na obrat to nevypadá, spíše naopak - chtějí se soustředit na lowcost modely s jednoduchou technikou.
K té náhradě C5 - ve vlákně jsou zmiňovány BMW 7, 5GT, 5, Audi 6, MB E, Tesla, které jsou o třídu nebo dvě víš, velikostně cenově i provozními náklady. Já jsem jednoho času přemýšlel nad C6 (i přes to, že to je auto morálně 15 let staré), ale vidina drahých náhradních dílů mě od něj odradila.
Pokud bych chtěl zůstat ve Francii, přibližně ve stejné třídě/velikosti, poohlížel bych se po C4Picasso, Peugeot 5008 nebo 508, případně u Renaultu vypadá dobře nový Talisman nebo Espace, který je pro mne do budoucna (pokud Citroen nepřijde s nějakým zásadním překvapením) asi kandidátem #1 .link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator