Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aditivace Eolys
jruze
11.07.2015 21:23 - Re: Aditivace Eolys
U??vate?
Danipet napsal(a):
Jumep: Díky zítra se podívam, zkontroluju.
Autodiag: Mno vždycky, když jsem od natankovaní přijel domu" nikde jsem motor nechcípal" tak jsem po zamknutí slyšel jak cca 4min hučí čerpadlo.
Jruze: Mno vypadá to, že jednu plnou nádrž cca 850km a teď, když jsem tankoval " předevčírem " tak jsem ho taky neslyšel! Když jsem auto napíchl, byla přechodná závada na aditivaci čerpadla, ale v testu na diagu normálně chodí. No nevím co jsem tedy rozesral , že jsem provedl diagnostiku něčeho o čem jsem měl pochyb, že je nefunkční. Co se týká práce, to už to auto radši hodím ze stráně, protože to není, tak dlouho co jsem ti psal, jest-li nemᚠDPX nádržku, protože v původní čerpadlo zemřelo!!


Jo ohledně nádržky jsi se už neozval,co rozesral - asi nic,ale není dobré testovat pořád dokola páč to pokaždé můžeš a nakrmíš aditivama, po 900Km už by to mohlo být vysledovatelné jestli to regeneruje a jak - stav FAP proběhlá regenerace atd...(a já se přiznám že jsem také nikdy za normálního provozu to čerpadlo nikdy neslyšel) - myslím že když najedeš na starším FAP přes 1000Km a nebudou v naftě aditiva tak by se mohl ozvat FAP jako zanešený,budeš mít černý výfuk(ten u x aut bývá také i když to funguje) - u mích aut je čistý jak z výroby novej.Bez aditiv by neměla regenerace proběhnout správně a mělo by se to dát dohledat v diag.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator