Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
del42sa
10.07.2015 15:09 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
kdyby ty ten tempomat a systém proti kolizím fungoval aspoň jako u Insignie. Tam to fakt funguje tak, jak bych od takového systému očekával. Viz. test v autosalonu na Primě.

GM investuje do Oplu a techniky celkem 245 milionů EUR. „Opel má pro GM mimořádný strategický význam. Produktová ofenzíva, která zahrnuje 27 nových modelů a 17 nových motorů, velmi úspěšně odstartovala. Tyto dodatečné investice, které dále posílí pozici Opelu v Evropě, jsou jasným signálem podpory Opelu, Německa i Evropy ze strany GM,” říká Mary Barra.

oproti tomu PSA:

zaříznlá C6, zaříznout C5, zaříznout hydrauliku, zaříznout motory nad 2L, vyrábět levné SUV na pružinách, vyrábět levné a "zábavné" vozy s nekomplikovanou (rozuměj co nejlevnější) technikou ...

řada DS, by si bere z historie Citroenu to nejlepší/nejcennější se vlastně k Citroenu už nechce vůbec hlásit ani s ním mít cokoliv společného. S ukončením výroby C6 (2012) nemá značka podobné auto zastoupené ani v řade Citroen ani v řadě DS a dříve jak v roce 2017/18 ani mít nebude. Zákazníci se tak musí jít poohlednout jinam..

no není to báječná strategie ?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator