jruze
|
04.07.2015 08:22 -
Re: Klimatizace nechladí
|
|

|
roman998 napsal(a): ani u jednoho se z venku kompresor nepřestane točit,jen u 2.0 se přestane točit sahara,čidla jsem měnil třikrát,kompresor je je si myslím totoný s c5 se spojkou. Klimatizace přes lexii neháe ádnou chybu a váně v te lexii ten tlak nikde nevidím mám snad 7.02 ale to by mělo na tady ty ročníky stačit. Je to divné,e oba dva mají skoro totonou závadu,nechám tu klímu jetě přeplnit jednou , obě auta se plnila jedním strojem ...
U jsem ti jednou napsal e v motorové jednotce u paliva - v klidu by tam mělo být od 5. do 8.barů po nastartování a sputění klimy to můe jít a +- k 18. - pokud to půjde přes tak buď nechodí ventilátor(ten se musí po sepnutí klimy točit na nízkou rychlost)nebo moc chladiva,někde ucpané atd.. Jinak na kompresoru silnějí trubka studená,slabí horká.(vzduchem bych to neprofukoval !!! přidělá si starosti a problémy)bude tě to potom stát víc peněz.Tohle ale po PC nevyřeí to musí tam kde to plní a opravují !! nemá náhodou C8 dva výměníky? - tam by mohl být problém jinde.Jinak několikrát (sice ne na C5) jsme toto řeili a skončilo to jiným kompresorem - po výměně kompresoru OK (nemělo to logiku ale ....) |
| |
| |