Johny_one
|
02.07.2015 11:44 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Zdravím, v blií době bych chtěl koupit Citroen C5 (I., II. gen), konkrétně v benzínu 2.0 či 3.0 automat. Problém je, e jsem v tom autě kdysi seděl (taxi), ale nikdy neřídil. Kdy jsem chtěl auto vyzkouet v bazaru, tak na poádání o delí jízdu (automat, tak abych ho prověřil po zahřátí) mi bylo nebylo vyhověno (3x bazary), prý kvůli omezené pojistce nebo jiným nesmyslným výmluvám.
Proto se obracím na Vás, stávající majitele, zda by někdo byl ochotný se sejít (nejlépe Praha či Ústecký kraj), provést mě, pokecat o závadách jaké zail, případně na co si dát pozor při koupi. Nemusí to být přesně tato motorizace, klidně nafta, ale kdyby to bylo v automatu, tak by to bylo asi nej. Samozřejmě benzín/nafta by byla na mě. Rád bych zjistil, jaký je ve skutečnosti proslavený komfort hydrauliky na "českých" cestách. Momentálně mám Superba (I.gen) nafta/automat, ale změnil jsem práci a nenajezdím toho tolik, take z nabídky na trhu jsem vybral C5, o které jsem stejně u kdysi přemýlel. Auto bude nejčastěji stát v Praze, občas nákup, víkend někam dál, take typické praské pouívání. No a protoe auto nebude tolik jezdit, sháním co nejpohodlnějí svezení za dobrou cenu a tam podle mě C5 zásluhou podvozku a odhlučnění vede. Navíc mám patný příjezd a parkování k bydlení, take vyí podvozek nutnost.
Předem díky vem za odpověď a snad se k Vám brzy připojím. |
| |
| |