Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ztráta výkonu / C5 III 1.6 16V THP
jruze
14.06.2015 07:01 - Re: Ztráta výkonu / C5 III 1.6 16V THP
U??vate?
ivas napsal(a):
Zhruba před měsícem jsem se tady vyplakal o svých problémech s padáním do nouzáku. Dostal jsem doporučení kam s autem zajet a ......hurá,problém je pryč. Tedy moc jsem od té doby nenajezdil,ale zatím je vše O.K.
Nejvíc mě dostalo,že veškeré návštěvy několika servisů včetně značkových byly vyhozený prachy,protože jsem se dozvěděl,že motoru nic není,protože je diagnostika čistá. Nemám slov...bylo by mi milejší,kdyby řekli,že tomu nerozumí a že mi jen doplní kapaliny....no nic.
Dojel jsem tedy kam mi "Hanz 397" doporučil (mimochodem díky za tip) ,kde to chlapi hodili na počítač a hned mi řekli,že se mnou ve značkovým citroenu vydrbali a zhruba popsali co tomu motoru zřejmě je.
Ted´už to zní banálně-prostě rozvody.
Já jako laik jsem si z toho všeho přebral,že chtěli francouzi z 1,6 vymáčknout maximum a motor tím může trpět,protože najetých kilometrů nebylo kdoví kolik,,ale hlavně mě dostal přístup v citroenu...k posr....
Takže tak.
Ted´si jen říkám,za kolik kiláků se mi to zopakuje.......


Tak to sice nedovedu říct,ale je tam řetěz-náhrada(původní byl aušus),nové šrouby na vyšší utahovací moment - u těchto dílů zjistili špatnou kvalitu vše origo díly tak by to snad mělo vydržet. -víc se s tím udělat nemohlo.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator