Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jakou autodiagnostiku
Patkan48
14.06.2015 05:29 - Re: Jakou autodiagnostiku
99
.link.
Zdravim.Ja sa o toto zaujimam len tak okrajovo.Predtym programy na NC stroje a zacalo ma zaujimat aj toto.Ale len tak pre seba,sem tam kamaratom trosku pomozem.
Rychlo som sa naucil,ze najhorsie je vyriesit problem a vravim,ze PC vie zapnut hocikto.
Polhodinu diagnostika,tyzden internet,Autodata,Atris,manualy,hlava ako sud co dalej...
Tu su normy Citroenov.Svagor ma tiez C5 2.2 HDI 2002.On nepodporuje OBD II.Tiez ma prekvapil,netusil som to.Snuru mam za 50 libier,Scanmaster alebo Scan XL Prof.Este sa mi nestalo,ze by nieco pekne necital.
Vcera som ho pekne cital s Delphi 2013.3,ta este nesklamala."Original" z Ciny,Amazon 95 libier.Ta zatial vzala starsie aj novsie auta vsetky.Ma ju aj kamarat Poliak v malom servise okrem ineho.Veselo koduje trysky atd.
Verzie 2014 su o cosi drahsie,lebo su nove.Tu by som mozno odporucil.Ale s nalepkou Delphi,nie tie rovnake bez nalepiek a lacnejsie.Ktovie aku maju kvalitu.Alebo CDP,ale nie tie farebne lacne,ale radsej kovove s OKI cipom.
Samozrejme ako to uz chodi,ked chcete pomoct hlupakovy na 90 percent skoncite Vy ako hlupak.Rokmi overene.Je to len konicek,len som kupoval veci,nevzal som nikdy ani halier a ani nevezmem za toto.
Vcera sa na mna svagor nahneval.Je to lajdak a o auta sa nestara.Kupi a kym chodi ....dobre.
Spustil som mu s Delphi nutenu regenaraciu DPF filtra.Ze vraj preco ma take otacky ked nic nerobim atd.
Ze on nevie ze taky filter existuje a ked tak,kupi si novy.Vravim mu.Tak si priprav par stovak.Pozeral ako puk.
A este vravim ze bud rad,ze tu niekto odrbal cidlo nizkej teploty aditiva,ze zatial nic nevyhadzuje.Ze vraj co to je ? Ale ma tam aj poruchu tlaku pal.rampy,railu.Chcel som vziat Diagbox,mam novy,ze idem prehadzat auto a premerat cosi...Ze jemu nic neukazuje,ze nemam nic robit,kym nesvieti kod.Jeho nezaujima ze Delphi mu uz pise ciastocne zaneseny DPF a preto ta preventivna udrzba.
Skoda reci,je to debil.Minule mal Renault Megane.X krat som mu pisal SMSky,vravel ze treba riesit poruchu co ma,lebo ho necha hocikde.Kdeze....Aj tak skoncil.Toto uz nie su lajdaci,ale k...i ( pardon ).
Aj manzel jeho sestry...Passat.Tam som si pustil VCDS 12.12.0,chyby v realnom case,katastroovatfa.Elektrika hore bradou.Ale tiez nezaujem ,kym nesvieti cervena a nemoze nastart.
Asi patrim na psychiatriu,coraz castejsie si to uvedomujem.Lebo nie je mozne,aby boli ludia taki hlupy.Takze len ja som asi hlupak.Inak mi to nevychadza.
Takze ja by som bral domov na hociake auticko Delphi alebo hoci CDP ako univerzalne.Ale tie drahsie verzie,lacnejsie ze vraj maju niekedy zle osadene plosaky atd.

Na moju Feldu tiez staci KKL kabel za par korun,tiez to nepodporuje.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator