Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
DaliborN
09.06.2015 16:22 - Re: LPG a C5
99
Zdravím lidičky,

jsem nováček, tak bych se s vámi chtěl přivítat a zároveň položit dotaz ohledně LPG.

Tak nejprve: minulý týden jsme se s mou přítelkyní stali majiteli C5 2.0i 16V s pohonem na LPG, rok výroby 2002. Krásné a pohodlné autíčko, jen co je pravda. Ale protože je to pro nás novinka auto, studoval jsem tu hned kde jaké závady se můžou objevovat a podobně, moc fajně se to tu čte, takže už teď bych mohl z fleku poděkovat, až se mi něco rozhasí, budu vědět jak na to (momentálně mám nalezen jen jeden problém, on to možná ani problém nebude, prostě nevím jak se otvírá okno pátých dveří, takže nevím, jak zjistit funkčnost).

Tak a teď bych měl dotaz. Předpokládám, že bych tu někde na těch 34 stranách asi odpověď našel, ale nemám sílu číst tolik stránek, proto se předem omlouvám.
Je to naše první auto s LPG, takže zkušenost žádná. Vím kde je víčko, že do toho ládovat plyn, u šajtrpáky mám nějakou krabičku s proužkem zelených diod, po stranách nějaké dvě červené (no dy říkám, pako jsem, ale naučím se). Takže jsem natankoval plnou plyn (z diskuze už vím, že není plyn jako plyn, tak příště zkusím tankovat jinde), měl jsem cca půl nádrže benzínu. Při cestě po dálnici rychlostí cca 130 km/h jsem si po nějaké době všiml, že mi benzín znatelně ubyl! A to je pro mně záhadou a dumám nad tím, jak je to možné? Jediné, co mně napadá, že by plyn při takové rychlosti nestíhal a tak to jede na benzín??? Fakt nevím. Nemohl by jste mně někdo zasvětit, případně odkázat, kde co je napsané?

Díky moc!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator