Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Elektrické otevírání pátých dveří / C5 III
RimmerCZ
08.06.2015 21:03 - Re: Elektrické otevírání pátých dveří / C5 III
U??vate?
No tak jsme pokrocili...resp. vubec. Co se tyce diagu, tak absolutne zadnou chybu ta jednotka kufru nema. Merili jsme odpor tech gumovych hadicek pro detekci priskripnuti - tak jak maji byt, cca 1.2kohm.
Na vsechny povely jednotka reaguje, necha se i naucit, ale nikdy nevyjede az nahoru. Zustane tak cca pul metru otevrena. Po opetovnem stisku povyjede o kousek, po dalsim zase o kousek.

Smerem dolu jen prehodi servo ale nepotahne vubec. Kdyz je velky hyc nekdy, stalo se mi parkrat, ze pri otevirani vyjelo viko normalne az nahoru. Nekdy se stane, ze vyjede kousek, skubne sebou a hned kousek zpet, jako kdyz mas ochranu proti pretizeni/blokaci vika. Pri podrzeni vika nasilim pri otevirani sebou skubne dolu jak ma - ochrana pri zablokovani.

Jinak vzdy dvakrat pipne jak zustane stat ve spatne poloze. Tahla chodi dobre, kdyz se mu pomuze rukama nahoru, tak se stejne zastavi porad stejne.

Dalsi moznost bude to cele sundat a rozebrat. Nastesti se to da kufr provozovat bez toho kdyz se sundaji lanka skoro jako u normalniho rucniho otevirani.

Akorat co v te jednotce hledat, tezko rict. Servisak mi rikal, ze je tam dost chybovych moznych hlaseni, ale zadne to neukaze, tak jestli se mi tam nejak neaktivuje ta ochrana proti pretizeni, mozna je spatny motorek nebo tak.

Mate nekdo nejake napady pripadne z bouracky ten cely blok na vyzkouseni.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator