Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
martinrx
08.06.2015 14:36 - Re: Co nového chystá Citroen
99
johnny.m napsal(a):
Držet hydru při současných prodejích je nesmysl, bohužel. Možná došli k technickým limitům, které nedokázali překročit za rozumné peníze. Při takhle malých prodejích si dokážu představit proč.

Největší chyba byla nedat hydru do Xsary a C4.
Rád bych si koupil C8 kvůli "Fantomas image" - bez hydry ani ne. To radši Lancii Phedra, líbí se mi víc a má luxusnější interiér. Nebo P807? je to vlastně jedno, auta jsou stejná... Výlučnost Citroënu padla. A přitom C8 s hydrou by byl úžasný kočár. MPV s takovým podvozkem nemá ani BMW nebo MB.

Že to podělali už před pár lety, to je pravda. Protože hydra se stále mezi širokou veřejností považuje za nespolehlivou a auta za měkká - VW jednoduše dobře prodalo svoje kostitřasy. S C5 jsme jinde oproti Mondeu, Passatu, A4 i české modle - Superbu. Komfortem i prostorem. Chtěl jsem si v Hertzu půjčit Citroën s Hydrou - v Praze nemají, dovozce jim nenabídnul slušné ceny. Ve firemních flotilách nejsou. Proč? MARKETING A PRODEJ to nezvládli uřídit.

Souhlasím s tím, že měli dát hydru do c8 i picassa au c5 standard. Ale s tím, že c5 je prostorově na tom líp než mondeo, passat nebo superb bohužel souhlasit nelze. A to mě moc mrzí....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator