Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
jruze
08.06.2015 03:33 - Re: Co nového chystá Citroen
U??vate?
Mikra napsal(a):
Hydra není drahá? Spočítej si ceny BHI, koulí, počítače, čidel, korektorů, pístnic, hadic, trubek, nádržky ... a porovnej to s klasickýma drátama a tlumičema. Při dnešním stlačování cen nových aut, kdy se řeší, jestli bude centrál, nebo nebude, tak není divu, že položku za 50k rádi z výroby vyloučí. A podívej se na prodejnost těch značek, který jsi jmenoval a porovnej to s C5. Kdejakej prďola si koupí C4, ale C5 je jen pro fajnšmekry. To fabriku neuživí. Je to škoda, mohli to dál dělat jako luxusní variantu a klidně i zdražit, ale do týhle politiky my nevidíme. Nezbyde nám nic jinýho, než ty naše káry zakonzervovat i s jumepem a vytáhnout je na světlo boží zase až za nějakých 30-50 let. To pak bude rarita.
Ty dráty nejsou taky zadarmo , po čase jsou unavené a mají také své negativa(axiální ložiska,uložení atd..) to u hydry nahrazují pístnice.Škoda že už není na jejich stránkách CX - př.náprava (geniální) dva kuláky+horní rameno na ložiskách(stejné se z.rameny) + jeden syletblok na spodním ramenu + pístnice a koule.O životnosti nemluvím-obrovská. Nejdražší na autech je vývoj - né výroba a kdyby se drželi toho tak měli dodnes obrovskej náskok.


No kdyby se drželi toho co vymysleli kdysi a nedělali kraviny s elektonikou tak drahá není - servo má každé auto (čerpadlo na řemen) , pístnice + koule (o něco dražší než tlumič) ale delší životnost,jednodušší oprava-výměna, potom se jednalo jen o pár trubek navíc a korektory(ty jsou za raketu-přemrštěné),ale je to jen přepouštěč s planžetama - ty se daly ,,aktualizovat" do doby elektroniky. - to že tam nasadili BHI za 23000,- , kouly za 3300,-(x 4. , 6. , 7.) ?? regulátory za 13000,-(a ještě s výrobní vadou) to je potom jiná Ano je dražší ale proč? mohli jen předělat brzdovej systém na klasiku páč s tím a bezpečností kolem byl problém ale jinak ohledně komfortu ??

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator