Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Světlonoš
05.05.2015 17:33 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Tak určitě souhlasím, že u spousty aut stav tacho nemá ani informativní hodnotu.
Dívám se po C5 II Break s tím, že finanční limit s nějakým základním servisem po koupi mám cca 120 tis. pochopitelně s nějakou další rezervou kdyby se něco nepředpokládaně podělalo v brzké době po pořízení. Jakožto laik neodhadnu kolik by tenhle kus spolknul na servisu, ale při nákupce 60 tis, by bylo blbé kdyby se to vyšplhalo na cenu jako za auto se třeba o 150 tis. km méně najetých. Asi i proto, že při nájezdu 360 tis. je úměrně více opotřebované všechno co v autě je. Ale jak říkám jsem laik, prdlajs tomu rozumím.
Jedna výhoda tam ale je, ještě 20 tis. kiláků najet a auto může mít přezdívku "Apolo". Už se bude vracet z Měsíce.
Jsem bez auta a to je fakt na pytel. Xantušku si včera odvezl kolega z práce a MHD je utrpení. Něco solidního z venku zkouším sehnat s pomocí pana Míčka, bohužel nemá momentálně moc času, tak vyhlížím nějakou C5 i sám.
Tohleto červené Apolo, chce určitě pohled odborníka. Má někdo čas? Pochopitelně za honorář.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator