Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
jruze
23.04.2015 21:36 - Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
U??vate?
sgt napsal(a):
Ja som zase rád za sobotňajší program, hlavne kvôli deom z ktorých sa stávajú citroeňáci už od mala a na každý zraz sa tešia. Neviem si predstavi, čo by tam inak celý deň robili.
Na druhú stranu, takto osobne spoznám aj kopu ciest aj pekných miest, kde som ešte nebol.

@jruze: keď si tu už dal foto mojej osádky zo zrazu v Javorníku, tak len doplním že deti zaspali až cestou z posledného hradu. A to sa nie je čomu divi po celodennom behaní (opakujem behaní, deti moc nebaví chodi, radšej behajú)

Podža mňa je na pokec času dos (piatkový a sobotňajší večer). Možno by nebolo zlé da diskusiu, kto by mohol prís už v piatok do obeda a tým pádom by sa viacerí rozhodli prís skôr, keby vedeli že tam nebudú sami


Omlouvám se za zveřejnění toho fota. chtěl jsem své,ale nenašel(a malá spala celej den a velká se obětovala a lezla po strmích kopcích- za mne já bych asi vypustil duši - byl jsem na dvou výstupech a stačilo mi)před stráveným časem přípravou a všeho kolem já smekám také - jen jsem řekl že sraz citroen clubu by měl být se členy a kolem citroenu a né poznávací kraje a turistiký - mělo pro mne kouzlo.Na zmiňovaném srazu se vyjelo ráno(spanilka - to OK) po obědě se zase vyrazilo a přijezd byl kolem 19.oo - navečeřet a zase jít spát. - takže celej den v autě ??? to mi z mé strany nepřišlo vůči dětem fér (4.roky)

A omouvám se všem za zveřejnění svého názoru (a některých v utajení) - příště se to nebude opakovat - jen se omluvím , nebo se jen přijedu podívat a pokecat až na eventuální pokec se členy.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator