jruze
|
23.04.2015 21:36 -
Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
|
|

|
sgt napsal(a): Ja som zase rád za sobotňají program, hlavne kvôli deom z ktorých sa stávajú citroeňáci u od mala a na kadý zraz sa teia. Neviem si predstavi, čo by tam inak celý deň robili.
Na druhú stranu, takto osobne spoznám aj kopu ciest aj pekných miest, kde som ete nebol.
@jruze: keď si tu u dal foto mojej osádky zo zrazu v Javorníku, tak len doplním e deti zaspali a cestou z posledného hradu. A to sa nie je čomu divi po celodennom behaní (opakujem behaní, deti moc nebaví chodi, radej behajú)
Podža mňa je na pokec času dos (piatkový a sobotňají večer). Mono by nebolo zlé da diskusiu, kto by mohol prís u v piatok do obeda a tým pádom by sa viacerí rozhodli prís skôr, keby vedeli e tam nebudú sami 
Omlouvám se za zveřejnění toho fota. chtěl jsem své,ale nenael(a malá spala celej den a velká se obětovala a lezla po strmích kopcích- za mne já bych asi vypustil dui - byl jsem na dvou výstupech a stačilo mi)před stráveným časem přípravou a veho kolem já smekám také - jen jsem řekl e sraz citroen clubu by měl být se členy a kolem citroenu a né poznávací kraje a turistiký - mělo pro mne kouzlo.Na zmiňovaném srazu se vyjelo ráno(spanilka - to OK) po obědě se zase vyrazilo a přijezd byl kolem 19.oo - navečeřet a zase jít spát. - take celej den v autě ??? to mi z mé strany nepřilo vůči dětem fér (4.roky)
A omouvám se vem za zveřejnění svého názoru (a některých v utajení) - přítě se to nebude opakovat - jen se omluvím , nebo se jen přijedu podívat a pokecat a na eventuální pokec se členy. |
| |
| |