Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Jarduk
23.04.2015 11:22 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
Tam nejde ale o jízdu v zůžení ale o jízdu před tím.
Jedním důvodem je právě to, že se může uvolnit místo na silnici, která se zácpou nemá nic společnýho. Viz moje video, kde stádo v pravém pruhu způsobilo to, že nebylo možné bezpečně vyjet z rychlostky.
Druhým důvodem je, že spousta šmoulů začne zběsile najíždět do pravýho pruhu kilometr před zúžením, zbytečně brzdí jak lidi za nima, tak lidi vpravo, který s tim ještě nepočítají... Takže místo pěknýho spojení lidi jezdí doprava, někteří doleva, někdo pustí, někdo nepustí a je to pak vždycky pomalejší než při pěkným zipu...

Pán s MB nebyl vyčůranej a nevyhrál. On jen jel podle předpisů a spíš ti okolo zatím úmyslně prohrávali. Být vyčůranej znamená jet třeba levým pruhem pro odbočení doleva, kterej je volnej a pak se těsně před křižovatkou zařadit do pravýho, kde může být nějaká kolona... To je ale jinej případ, tam nejde o slučování pruhů.

No já každopádně asi budu za toho vyčůránka, kterej pojede volným, když je ,ale na druhou stranu nebudu zběsile přejíždět z pruhu do pruhu v situaci, kdy už oba pruhy "stojí" a vždycky se hýbe jeden trochu rychleji.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator