Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Provozní náklady / C5 III (X7)
Fujitsu
20.04.2015 06:43 - Re: Provozní náklady / C5 III (X7)
99
jruze: z tvého příspěvku jsem moc nevycítil lásku k nové generaci C5. Nicméně vše není jenom o servisu, je to především o ježdění, ikdyž chápu, že pokud někdo nalítá 5k km měsíčně a někdo 5k km ročně, bude ten servis 10x častější.

Mě to ale neodradilo, auto vybírám také kvůli vzhledu a C5 II se mi prostě nelíbí. Ročně najedu soukr cca 10k km a tak si myslím, že pokud 1x vyměním nějaké to rameno během 5ti let, tak to asi přežiju. Co se týká elektroniky, tak bývají některé opravy drahé, to je pravda. Lze obecně říci, že je elektronika na C5 III poruchová? Co nejčastěji odchází, nebo s čím jste se setkali a v jakých cenách?

Jinak díky jumep za info ohledně údržby. Patřím mezi ty, kteří auto hýčkají a chtějí na něm mít všechno v cajku. V jakém km náběhu se dělají rozvody na 2.0 HDI a kolik cca stojí výměna - komplet? Z hlediska hydra není potřeba nějaká výměna něčeho v nějakém náběhu km? Olej se mění jak často? Co nějaké pístnice, těsnění, ...? Možná se ptám zbytečně moc podrobně, tak snad to neva

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator