Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
johnny.m
18.04.2015 18:48 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
2radar: Prosím, netahej sem osobní rovinu.

Zpět k tématu - to, že mi někdo brání v jízdě, mi vadí. Pokud má problém, tak a si zavolá policajty a napráší mě. Rád to s nimi vyřeším dle platné legislativy. Uvidíme kdo páchá horší skutek - zda já pomalou jízdou v odstavném pruhu k odbočovacímu když v pravém jedou všichni rovně, nebo dotyčný řidič, který mi brání v jízdě.

A že je jruze řidič, který se s ničím nepáře, tady víme všichni. A taky k tomu má sociální a ekonomickou motivaci - když jezdím já na služební cesty a přijedu někam pozdě, tak se většinou houby stane, posuneme jednání, protože jsem zaměstnanec. Chybí mi tedy motivace. Ale jruzi stojí práce na dílně když tam není, protože je živnostník - tedy NEMÁ příjem. A podle toho se chová.

Situace, kdy mi někdo brání v jízdě tímto způsobem svědčí nejen o jeho duševní nevyrovnanosti, ale i o jeho úsudku - nikdy nevíš, jaký je důvod mého "špatného" počínání. Že 90% případů je bezdůvodných si můžeme myslet, ale co těch 10%? Vezmeš si na triko něčí zdravotní stav? O tom, že spálím méně nafty, o ekonomickém přínosu, míře společenské nebezpečnosti obou skutků atd., to tady už nebudu rozebírat, to by bylo na dlouho.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator