Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vysoká spotřeba v nízkých otáčkách / C5 I 2.2 HDi
Sharpers
09.04.2015 09:00 - Vysoká spotřeba v nízkých otáčkách / C5 I 2.2 HDi
99
Ahoj. Mám svou C5ku asi měsíc a po posledním servisu mě začal trápit problém se spotřebou auta. pod 10 litrů se prostě nedostanu.

Před 3mi týdny byl softwarově vypnut Fap , vypnut a zaslepen egr, chip na 120kw. Až tenhle víkend byl ale fap odstraněn mechanicky, mezitím najeto 1000km protože sem nutně musel na otočku do Prahy

Tento víkend bylo tedy auto v servsise, mechanicky vybrali Fap z výfuku. Dále vyčistili ty dvě hadice sání ve předu na motoru, protože sem chtěl a´t vyčístí bordel po EGRu. Nevim proč to čistili tam ale nevadí. Dále opraven swirl, přetěsněny všechny 4 vstřiky. Auto na diag nepíše nic špatného. Jen po tom vytáhnutí Fapu a vyčištění těch hadic výrazně stoupla hladina oleje takže se muselo trochu odsát.

Přesto mám spotřebu nad 10 litrů, když stojím na volnoběh tak spotřeba letí nahoru, při nějakém popojíždění ve městě jedu za 15 litrů...čím člověk jede rychleji nebo svižněji tak se více spotřeba blíží normálu před servisem, tj kolem 7,5 L.

V servise sem mu o tom říkal ale prý ho nic nenapadá a nic nenašli. Rád bych tedy věděl, jeslti někoho tady nenapadá po čem mám jít a kde začít. Jsem z toho trochu nervozní, pač sem nekupoval nafáka abych jezdil za 15 litrů

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator