Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
bidlo
29.03.2015 23:20 - Re: Koupě Citroenu C5
99
bidlo napsal(a):
No jsem domluvený na možnosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslíš, že bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.

Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmenší iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak že nemám o koupi zájem A co myslíš tím "místem" prodejce?

S tím komentářem o motoru jsi mě moc nepotěšil. Ležím už asi dva týdny u kompu a projíždím diskuze a zatím si na tento motor většina majitelů vůbec nestěžuje. (pravda, že že jich asi moc není). chceš tedy říct, že mám očekávat problémy? Myslím že o auto umím pečovat a dodržuji takové ty osvedčené rady jak auto a motor nehuntovat.. Většina mých předchozích aut se dožila 300.000km a více..



Tak že: km ověřeny v Citroenu a vypadá to, že sedí, no a podle původních světlých koberečků, které se prý již nedají sehnat (říkali mi v Citroenu) a jsou neprošoupané a i podle stavu klíčků, které se s mými od C8 nedají porovnat (C8 najeto 207.000km), to vypadá na skutečnost, což je k nevíře. Vůz koupený v ČR, opravdu první majitel a roční nájezd cca 11.000km, ještě jen musím do tamního servisu zavolat a zjistit co se na C5 dělalo, jelikož jak jsem zjistil, tak to Citroen servisy mezi sebou nevidí, tak jak to umí třeba škodovácké a pouze vidí datum servisu a počet km. Tak snad ten nízký nájezd neznamená, že byl vůz vždy 3 měsíce v servisu a měsíc jezdil Chtěl jsem se domluvit s jruze na kontrole, ale báječná ESA mi povolila převoz pouze do autorizovaného servisu a tak pojedu kam jezdím třetím rokem s C8, tak snad mi C5 proklepnou důkladně. Pokud bude vše OK, tak se tento týden zařadím mezi vás a pokud mě autí nesežere na spotřebě a servisu, tak se třeba uvidíme někdy na nějakém srazu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator